Удобна кухиња (48 слика) – сан љубави

У нашем времену бесних брзина, веома је важно имати топли привез код куће, гдје се можете опустити у кругу најближих и допунити се позитивним емоцијама. Ову улогу пристаништа добро изводи практична и пријатна кухиња у којој је угодно кувати и удобно се одмара.

Простор кухиње би требао бити удобан за све

Простор кухиње би требао бити удобан за све

Створите угодност

Ослобођени од вишка

Идеја о удобности у кући на коју смо навикли да се повезујемо са чистоћом и редом. Али то није довољно. Преосетљивост кухињског простора са свим врстама артефаката, који се увек не уклапају, често не помаже стварању, али уништава удобност, ствара утисак блискости и сметње.

Музеј је добар за одлазак на излет, али живјети у музеју није угодно. Покушавајући да направите удобност у кухињи, запамтите да ће једна ваза са цветом привући око, а десетак таквих ваза може створити депресивну атмосферу.

Погледајте около, анализирајте простор са ове тачке гледишта и оставите само оне ствари које ће одговарати општем стилу собе.

Зонируем простор

Кухињски угао - удобност, опција "3 лук" са рамом - венге, тапацирање кожне гарнитуре - "Санцхо" / браон.

За удобност свих чланова породице, а пре свега због погодности домаћице, неопходно је компетентно поставити намјештај и опрему у кухињском простору.

Овде је потребно поштовати неколико правила:

 1. Радно место за кување треба да буде на врху троугла, са обе стране мора бити плоча и фрижидер;
 2. место за чување свакодневних производа (на примјер, шећер, житарице или тестенине) такође треба бити близу радног мјеста;
 3. јела, која су често припремљени, треба да се чувају у фиоци ближе радном месту, а онај који се ретко користи, на пример, за празнике, могу се чувати и потом кутије или канистера;
 4. соли, зачини, зачини, биљна уља треба стално држати код домаћице, посебно погодно ако су на вјешалици изнад стола;
 5. трпезаријски сто треба поставити тако да је домаћица пријатна током оброка да устану и промени посуђе или залије чај;
 6. Плазма плоча, ТВ или видео плејер треба да буду смештени у удобној видљивости, како из радног места, тако и из трпезарије;

Савет. Држите шине на посебним полицама за удобност хостесе. На пример, полица за пешкире и салвете за једнократну употребу, као и за књиге и кулинарске рецепте.

Неопходне упутства за употребу често користе беле технике ће увек бити при руци, и неће морати да потражи на фиоке да видите у ком режиму мултиварка пожељно да кува печење.

Ми се осећамо удобно

"ЦОМФОРТ 2 лук" - јефтини модел угловог софа са столом за компактну кухињу.

Породица проводи доста времена у кухињи. Већ смо се побринули за хостесе. Хајде да размислимо како направити ово место угодно за све чланове породице.

Хајде да разговарамо о трпезарији. Можете, наравно, купити стаклени сто, а затим деци направити буку да их не би раскинули.

И боље је купити удобан намештај, на пример, софе и мекане столице или столице. Домаћинства ће одобрити овај избор. И можете купити кухињски кауч са креветом - удобност у кухињи са њим ће бити обезбеђена.

1

Сада многи производе различите софе за кухињу. Они су изграђени складиште за производе, па чак и за усисиваче.

Али чајна кухиња диван спавање добро због чињенице да, уколико је потребно, може се користити за друге сврхе, посебно у случају доласка намерника или за уређај оверстаиерс пријатеља (види чланак на малом каучу у кухињи са места за спавање) .

Декорација и украшавање

Угодне кухиње створене су уз помоћ креативне маште и вештих руку.

Угодне кухиње створене су уз помоћ креативне маште и вештих руку.

За креирање пријатне атмосфере у кухињи, различити предмети за чување израђени у истом стилу (види и ручни чланак или ручно израђени предмети за кухињу) су врло погодни.

На пример, можете направити слатке џепове за чување ножева, кашика и вилица. А у носилаца вруће пот истом стилу, кецеље хозиака па чак и завесе на прозору (види чланак рукавице кухиња са рукама - окупације наших бака).

Рећи ћете да је цена купљених кутија или подова за прибор за јело мала и зашто се бавити самом одјећом. Али, замисли да ће оно што радите с властитим рукама постоји само у једној копији. Ово је комадни посао, а није се видио у свакој кухињи потрошачке робе.

Како направити такве руке својим рукама, као на слици?

За посао ћемо припремити:

 1. делове крпе које смо изабрали;
 2. дрвена резна плоча одговарајуће величине;
 3. плетеница за декорацију;
 4. намештај за спајање намештаја;
 5. лепак;
 6. маказе;
 7. шиваћа машина и навоја (можете шивати и ручно).

Процедура:

 1. Исеците тканину, причврстите таблицу, оставите неколико центиметара;
 2. ивица која ће бити врх се шије на машини за писаће машине;
 3. причврстите са дна, савијте ивице тканине, спајалица на плочу, као на слици;
Спустимо доњу ивицу тканине са спајалица.

Спустимо доњу ивицу тканине са спајалица.

 1. Склоњемо тканину са стране и идемо кроз спојницу на врху бочне и дно, ради веће јачине сидра;
Причвршћивање бочних делова тканине.

Причвршћивање бочних делова тканине.

 1. Прилепимо плетенице, скривамо спајалице.

Испоставило се да имамо лепе џепове.

Савет. Ако имате кухињу у кухињи са спавањем, онда можете да шијете јастук различитих величина и поставите га на кауч с таквом тканином са плетеницом.

Резиме

Модерна удобна кућа састоји се од атмосфере коју стварамо у свакој соби. Посебно место игра кухиња.

Стварање удобности у кухињи је сасвим могуће за све, неопходно је само придржавати се једног стила у декорацији и правилно опремити све зоне овог простора.

Галерија

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 15